Om alledyr.dk

Hej !

Tak fordi du har fundet vej til alledyr.dk.

Som vi efterhånden alle er bekendt med er Facebook godt i gang med at håndhæve deres regler/retningslinjer mod at der handles dyr gennem grupper på Facebook, simpelthen fordi at salg af dyr på Facebook ikke er lovligt. Det er beklageligt for mange.. Se evt. https://www.dr.dk/nyheder/penge/facebook-lukker-danske-dyregrupper-paa-stribe

Det er naturligvis voldsomt irriterende for os med en interesse for diverse dyretyper, undertegnede selv har mistet flere salgsgrupper indenfor fjerkræverdenen med samlet små 35.000 medlemmer, for Facebook sletter grupperne uden varsel, med mindre man sletter alle opslag der vedrører salg, og i en decideret salgsgruppe der har kørt 7-8 år så er det fast arbejde og mildest talt umuligt at nå igennem.

Derfor har vi skabt et site, et site der udelukkende handler om salg af dyr, og dette indenfor ALLE dyrekategorier. Et site som kan meget mere end Facebook på det område, men også mere end dba.dk og guloggratis.dk 🙂 Da det vil få indbygget en specifik søgefunktion som gør at I brugere med et klik kan finde præcis det I leder efter, her kan og vil vi udbygge sitet præcis efter brugernes ønsker indenfor de individuelle dyregrupper. Om det er racesortering eller hvad det måtte være. Men ud over køb/salg så er det også tænkt som en form for community/fællesskab for medlemmer indenfor alle tænkelige dyregrupper.

Sitet alledyr.dk lanceres i indeværende måned og hen over oktober. Allerede nu er en stor bunke admins fra diverse grupper på Facebook via en personlig invitation, indvilget i at hjælpe med at håndtere aktiviteterne vha dere admin/moderator-rolle samt at få sitet udbredt.

Fordelen ved sitet er også, at hvis salget foregår på dette site så vil vi / brugerne på “lovlig vis” kunne dele deres købs/salgs-opslag i de grupper på Facebook som vi/de hidtil har benyttet, således omgås reglerne på Facebook helt lovligt, som vi har fået tilkendegivet det, nemlig ved at salget jo ikke foregår på Facebook, men at der kun linkes fra Facebook og ud til selve salgsstedet, som man også kan gøre til dba.dk og guloggratis.dk i dag, dog blot med langt flere funktioner her på alledyr.dk

Vi har lanceret en konkurrence hvor alle medlemmer har mulighed for at vinde en præmie, som er et gavekort på kr. 500,- som der trækkes lod om, hvert købs eller salgsopslag er et “lod” i konkurrencen. ( https://alledyr.dk/vi-har-udklaekket-en-konkurrence/ )
Tilmed vil der blive trukket lod om et gavekort blandt alle nye admins inden samme dato 1. november. 2019.

Har du gode idéer, ris eller ros, så smid en kommentar i denne gruppe. Du kan kontakte os i formularen herunder.

Samt fandt du noget forkert eller grimt på sitet – Så send os en besked og vi kigger på det hurtigt 🙂

Tak.. Mange hilsner René & Johannes