👩👨1 måned = 150 brugere

Så rundede sitet alledyr.dk en måned online som værende et færdigt site, efter udviklingen startede først i maj måned, vi har gennem denne måned lært mange ting, og fået tilrettet flere store og små finurligheder, takket været jer brugere som venligst har tilbagemeldt til os om ønsker og problemer.
Vi vil pt lave et par voice/video-guides for at gøre det nemmere at lære/se hvordan man indrykker sine annoncer. Disse kommer snart på sitet. 🙂

Vi kan kun fordre til at når i har indrykket en annonce så klik på “share” (del) forneden på annoncen når den er indrykket, så kan du dele den på facebook, enten på din egen profil, men også i de specifikke grupper som omhandler den dyretype annoncen drejer sig om. Og det er her det lovlige opslag på facebook kommer til sin ret. 🙂

Når vi 750 brugere inden årsskiftet… .?
Mange hilsner admins Johannes & René

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *